Media

Kommentarer fra arrangører og publikum:

 

"Koncerten med Ensemble Barocca i Brande kirke...var en meget smuk oplevelse. Ensemblet tryllebandt tilhørerne med dets fantastiske sammenspil og smukke, harmoniske klang. Musikkerne formåede ligeledes med deres naturlige og imødekommende optræden at nå ud over rampen og ind i tilhørernes hjerter." Irma Andersen, organist

 

"Wow, tak for en lækker barokkoncert med et supervarieret program!" Tilhører, Roskilde musikforening.

 

"Fanrastisk koncert! Hvis der er noget der renser affaldsstoffer ud af sjælen, er det veludført barokmusik Og det var det! TAK for en særdeles veloplagt koncert til jer alle!" Tilhører, Roskilde Musikforening.

 

"Anbefales 100%" Tilhører, Roskilde Musikforening.


"Ensemble  Barocca gav søndag d. 17/3/2019 en velbesøgt koncert i det historiske kulturhus "Gjethuset" i Frederiksværk. Ensemblet spillede et righoldigt program med værker af både kendte og mindre kendte barokkomponister rækkende fra Bach og Händel til Alessandro Stradella og Johann Schop. Et meget lydhørt publikum fik en stor og anderledes oplevelse ved at høre de særdees dygtige musikere spille historisk musik på historiske instrumenter i historiske omgivelser. En herlig koncerteftermiddag." Anmeldelse, Jens Tofte, Halsnæs Musikforening.


"Ensemble Barocca koncerterede i Husum Kirke 12. oktober 2023 med et varieret program, som de musicerede med stort overskud, medrivende engagement, og kontakt til tilhørerne!" Frank, organist i Husum Kirke.